Składniki:
1 puszka tuńczyka (w sosie własnym)
2 jajka
1 puszka kukurydzy
3 ogórki konserwowe (można też kiszone)
1 cebula
1 łyżka majonezu
2 łyżki jogurtu naturalnego
Przygotowanie jest nad wyraz proste. Mieszamy razem tuńczyka, kukurydzę, ogórki pokrojone w kostkę, pokrojone i ugotowane na twardo jajka, pokrojoną cebulę. Potem mieszamy razem majonez z jogurtem naturalnym, dorzucamy sól i pieprz do smaku. Omniomniomniom. Proste, smaczne i w miarę niskokaloryczne.
No. Poza tym znalazłam w biedrze herbatkę zieloną z ananasem (w torebkach) za 2 złote. True story, 40 torebek i jest naprawdę dobra. Potrzebowałam zielonej herbaty w torebkach, bo ostatnio jestem zbyt leniwa, żeby robić sobie sypaną. No i mam. I jest dobra. Taaak.
Muszę się uczyć, omajgad.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz